Selecteer een pagina

De hele winter door zijn we vrij gebleven van de griep. Hooguit even snotterig, maar meer was het niet.
Dit wijt ik echt aan de NingXia Red die dagelijks gedronken wordt, de voedingssupplementen Multigreen, OmegaGize3 en Life9.

                                                 

Maar afgelopen zondag nacht werd Jake goed ziek, hij heeft 2x in zijn bed overgegeven, en dat doet hij nooit. De keren dat hij het gedaan heeft (buiten babytijd om) in zijn 17 jaar is op 2 handen te tellen. Dus moest er echt wat aan de hand zijn. Daarna gevolgd door 2 flinke epileptische aanvallen. Nu zijn we die wel gewend omdat Jake het Dravet Syndroom heeft (een heel naar epilepsie syndroom dat zeer slecht tot niet instelbaar is), maar doordat hij al een zware nacht achter de rug had, was het nu echt een zielig hoopje mens.

 

Om hem te ondersteunen heb ik DiGize op zijn buik gesmeerd om het spijsverteringssysteem te kalmeren en te balanceren.

Na een dagje slapen was hij weer voldoende opgeknapt om de volgende dag weer naar de dagopvang te kunnen. Ongelofelijk hoe snel dat is gegaan. En dat was het dan dachten we….

Ja, dachten we…

Woensdagnacht was eerst ik en daarna mijn man aan de beurt… Nu duidelijk gemerkt wat de oliën voor invloed hebben. Mijn man is niet zo van de oliën. De andere producten vindt hij fijn, maar de oliën puur te sterk. Hij wilde het zo uitzieken, maar ik heb een aantal capsules genomen met Thieves en Peppermint, DiGize gesmeerd en extra NingXia. Allen om mijn immuunsysteem te boosten en spijsverteringssysteem te kalmeren en balanceren.

   +     +  

Het gevolg was dat ik de volgende dag wel weer aan de gang kon, niet 100% fit, maar ik kon in ieder geval mijn afspraken nakomen. De volgende dag was ik weer tiptop.
Mijn man echter is 36 uur zijn bed niet uitgekomen en pas de dag erop weer enigszins op gang.

Wat mij betreft weer puntjes gescoord voor Young Living!