Selecteer een pagina

Ooooo, wat ben ik gek op dit heerlijke drankje!

Er gaat echt geen dag voorbij zonder dat ik één of meerdere shotjes neem hiervan.

Shotjes???

Ja, shotjes… en nee, het is geen alcoholisch drankje, maar dat is alles wat je nodig hebt van dit super gezonde drankje! Om je gezond, fit en vitaal te blijven voelen is 30ml NingXia Red per dag voldoende. Heb je een keer wat meer nodig, dan neem je er 2 of 3.

 

NingXia Red is één van de meest populaire drankjes van Young Living. De drank bevat krachtige etherische oliën en is uitermate geschikt om de dag mee te beginnen.

 • NingXia Red® heeft een zoete, krachtige smaak en bevat enkele van onze populaire citrusoliën.
 • Bevat fruit en etherische oliën.
 • Bevat exotische fruitextracten en de NingXia wolfsbes. Deze fruitsoorten zijn rijk aan antioxidanten.

Het zijn de ingrediënten die NingXia Red zo bijzonder maken. Wat zit er dan in? Allereerst ga ik het hebben over de wolfsbes. Daarna vertel ik de voordelen van de essentiële oliën in NingXia Red. Vervolgens kijken we naar de fruitsappen. Ieder ingrediënt is van cruciaal belang.

                              

NingXia  Red bevat de puree van de Ningxia wolfsbes, ook wel bekend als de gojibes. Alle waardevolle onderdelen worden gebruikt – het sap, de schil, zaden en vrucht – om ervoor te zorgen dat iedere fles van de beste kwaliteit is. De wolfsbes komt uit de Ningxia provincie in Noord-China (vandaar de naam). De vrucht wordt hier al eeuwen gebruikt en bestaat voor 13 procent uit eiwitten – het hoogste gehalte in welke vrucht dan ook. Young Living werkt samen met Chinese verkopers om wolfsbessen te kweken op locaties die streng getest worden op pesticiden, zware metalen en andere potentiële verontreinigingen. Na de oogst worden de bessen schoongemaakt en gepureerd. Deze puree is het hoofdingrediënt (55%) van NingXia Red. YL gebruikt puree van de hele vrucht.

De NingXia Red formule bevat de essentiële oliën Orange, Tangerine, Lemon en Yuzu. Deze bevatten d-limoneen en limoneen en geven ieder flesje NingXia Red niet alleen een boost in smaak maar ook een boost voor je weerstand. Deze pure en krachtige essentiële oliën zijn de perfecte aanvulling op de andere ingrediënten van NingXia Red.

NingXia Red bevat naast wolfsbes ook geconcentreerde sappen van de aronia, bosbes, kers, granaatappel en pruim. Allen bekend om hun hoge antioxidant gehalte. Deze geconcentreerde fruitsappen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Tenslotte bevat het ook nog druivenpit extract.

Verder niets! Geen toegevoegde geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Alles is puur natuurlijk.

Op welke manieren kan je het allemaal gebruiken?

 • NingXia Red® is lekker om gekoeld zo te drinken, gewoon een shotje van 30 ml.
 • Je kan het ook verdunnen met (bruis)water, kokoswater of een sapje. Vaak lekkerder voor kinderen op deze manier.
 • Ook heerlijk om in een smoothie te verw 

  erken.

 • Als ijs! Gewoon puur of met fruit en kokoswater. Je kan er de heerlijkste ijsjes mee maken.
 • Je kunt NingXia Red opspicen met een plus-olie. bijvoorbeeld met 1 druppel Cinnamon Bark+.
 • Of je combineert met het stoere zusje NingXia NITRO en/of het frisse zusje NingXia Zyng. (hierover in een ander blog meer).
 • Maar je kan er ook heerlijke jellies van maken

 

Wat kost het?

We blijven Hollanders en willen altijd graag weten wat het ons kost. Maar voordat je kunt weten of je het waard vindt, wil je natuurlijk wel weten waarmee je het kunt vergelijken. Wat de totale voedingsstoffen betreft, dus incl. vezels, vitamines en mineralen is 30 ml NingXia Red te vergelijken met 8 biologische sinaasappels. Qua hoeveelheid antioxidanten zijn het er zelfs 55!!

NingXia Red is leverbaar in flessen van 750 ml of sachets van 60 ml (ideaal om onderweg mee te nemen voor op school, kantoor, na het sporten enz.). De flessen worden per 2 verkocht en de sachets per 30. Hoe meer je koopt, hoe voordeliger het is. De prijs per shotje van 30 ml is maximaal € 1,50. Vergeleken met de

 

8 sinaasappels is dat dus beslist niet veel en het is het dubbel en dwars waard. Als ik de keuze moet maken tussen een kopje koffie en een shotje NingXia, nou dan weet ik het wel. Veel lekkerder en zeker een stuk gezonder!

NingXia Red is mijn dagelijkse shot gezondheid. 30 ml per dag is alles wat je nodig hebt.