Selecteer een pagina

Nieuw jaar, nieuwe naam voor de nieuwsbrief

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud. 
Ongemerkt gaat het leven eigenlijk gewoon verder en verandert er behalve het jaartal niet wezenlijks iets.

Maar omdat ik vooruit wil in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, ga ik dit jaar een aantal ideeën die al een hele tijd in mijn hoofd zitten omzetten naar daden. Dit jaar wordt het voor mij een jaar van transformatie en van ACTIE!

De eerste verandering zie je al in de naam van de nieuwsbrief. Ik heb al een tijdje de FB pagina en de website  Happy & Healthy Living. Deze naam wil ik nu ook als naam voor mijn nieuwsbrief gaan gebruiken en zo meer een koppeling maken tussen mijn praktijk Essential Freedom, mijn olie business Oils for Essentiual Freedom, mijn webshop Aromahangers.nl en mijn eigen ervaringen als zorgmoeder. Dit wordt het medium waar deze samen kunnen komen. De nieuwsbrief zal dan ook in deze hoofdstukken verdeeld worden.Essential Freedom

Bereik je doel met essentiële oliën

Wat is nu een beter moment om te beginnen met het nastreven van je dromen, intenties en doelen, dan starten op het begin van het nieuwe jaar. 

Het vervelende is echter dat er vaak zo’n naar stemmetje in je hoofd klinkt op een moment dat het even iets minder gaat dat zegt dat je toch niet gaat slagen. Dat het je de vorige keer ook niet gelukt is.
Of dat je op een gegeven moment een ongemakkelijk deja vu gevoel krijgt, een nare herinnering de kop op steekt en je nieuwe, onbekende situaties wil gaan vermijden.

Dit komt omdat in bepaalde situaties je emoties niet goed verwerkt konden worden en opgeslagen zijn in het geheugen van je cellen van je lichaam. Omdat etherische oliën echt op celniveau werken, kunnen zij deze cellen reinigen en herstellen. Hierdoor kan je met een schone lei (lichaam) aan je doel gaan werken en is de kans van slagen enorm toegenomen.

Om je hiermee op weg te helpen heb ik in januari een speciale actie lopen: op alle complete behandelingen krijg je een mooie korting van 15 euro. Boek je meteen 2 behandelingen, dan betaal je 150 euro. Neem je meteen een compleet pakket van 3 behandelingen, dan betaal je slechts 190 euro!

Neem contact op voor de mogelijkheden en een afspraak.


Hair Love Care

Hier ben ik in principe iedere vrijdag te vinden voor behandelingen in mijn eigen behandelruimte.

Ook kun je hier terecht voor informatie over de producten van Young Living of een mooi aromasieraad.

Wil je op een andere dag een afspraak?
neem dan contact op voor de mogelijkheden.Oils for Essential Freedom

18 januari Young Living Day

2020 begint goed met op 18 januari de eerste Young Living dag. Omdat er zoveel respons was op de vorige die we georganiseerd hadden over essentiële oliën voor zorgkinderen en hun kinderen, willen we deze gaan herhalen. Er was de vorige keer veel interesse, maar voor velen was de locatie niet gunstig of het kwam dat weekend net niet uit, daarom gaan we het deze keer online doen.

Alle informatie zal in een aparte Facebookgroep worden gedeeld. Je kan je hiervoor aanmelden. Op zaterdag 18 januari wordt je dan toegelaten en heb je een week lang toegang tot deze groep. De groep blijft beschikbaar voor leden van mijn team.

De informatie zal gaan over essentiële oliën in het algemeen, wat het is, hoe je ze kunt gebruiken, wat Young Living anders maakt, maar ook welke oliën je waarvoor kunt inzetten en dan vooral specifiek voor omstandigheden die je als zorgouder tegenkomt. Bij je kind, maar ook bij jezelf.

Naast informatie zullen er ook prijsvragen en weggeefacties zijn. Dus alle redenen om mee te doen en ook op te steken hoe je je kind en jezelf een leven kunt geven met minder zorgen en meer rust. Hoe je uit de overlevings fase kunt stappen om weer te gaan leven of zelfs weer te gaan genieten van het leven.

Wil je je aanmelden voor de groep, klik dan hier


Product van de maand

Deze maand staat bij mij Super C in de schijnwerpers.

Vitamine C hebben we dagelijks nodig maar ons lichaam maakt het niet zelf aan. Omdat er helaas steeds minder voedingsstoffen in ons eten zit, kunnen we door supplementen te nemen toch onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen krijgen.

Het meest bekende voordeel van vitamine C is dat het ons immuniteitssysteem ondersteunt. Juist in deze periode is dat iets wat we zeker kunnen gebruiken. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat vitamine C ook cardiovasculair systeem, mama’s na de geboorte van hun kindje, een goede oogfunctie, alsook je huid ondersteunt.

Super C™ van Young Living biedt alle voordelen van vers geplukt fruit inclusief de bioflavonoïden: het ‘vers fruit’ van  vijf verschillende citrusvruchten (Lemon, lime, Tangerine, Orange en Grapefruit) met daarnaast Lemongrass is in poedervorm verwerkt. Door het vers fruit te laten drogen en te verwerken naar poedervorm wordt de botanische synergie dat de vitamines nog steeds in zijn meest opneembare vorm aanwezig is gegarandeerd.

Bioflavonoïden zijn krachtige antioxidanten die het lichaam en de circulatie ondersteunen en versterken. Zij zorgen voor meer flexibele bloedvaten en onderdrukken oxidatieve stress.

Gebruik
Wil je je immuniteit een boost geven, dan wordt aangeraden om twee tabletten per dag te nemen. Is het voor ‘dagelijks onderhoud’ dan neem best 1 tablet per dag, bij voorkeur voor de maaltijd.

De ’traditionele’ opname van vitamine C, dus consumeren van vers fruit (direct na het plukken van de boom/struik/plant), door het lichaam is slecht beperkt.
Bioflavonoïden is een sleutelbestanddeel in vers fruit. Ze dragen bij tot de opname van vitamine C. Daarnaast zijn ze ook gekend voor hun bijdrage aan een goede bloedcirculatie en zorgen ze ervoor dat vrije radicalen je lichaam minder schade kunnen toebrengen. Bioflavonoïden hebben dus een positieve invloed op oxidatieve stress en kunnen mogelijk ondersteunend werken bij ontstekingsreacties in het lichaam.

Super C™ bevat ook poeder van cayennepeper, olie uit de schil van appelsienen, mandarijnen, pompelmoes, citroen en de olie van het blad van citroengras. Daarnaast zit er ook dicalciumfosfaat, zink, mangaan en kalium in.
Cayennepeper helpt onder andere voor het boosten van je metabolisme. Dus het kan helpen bij spijsvertering, ondersteuning van de spieren en gewrichten en verlagen van je bloed-suiker gehalte.

Door toevoeging van essentiële oliën aan voedingssupplementen worden deze beter én sneller opgenomen door ons lichaam: opname van 84% binnen het uur. Ter vergelijking: voedingssupplementen zonder toevoeging van essentiële oliën bieden slechts een opname hebben van 42% binnen de 24u.

Super C™ bevat 813% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Het is vrij van allergenen en bevat GEEN artificiële kleuren, smaken, bewaarmiddelen, suiker, zetmeel, maïs, tarwe, gist of sojaproducten.
Een topsupplement om je algehele gezondheid te ondersteunen.

Indicaties van een tekort aan vitamine C
° Verminderde weerstand
° Vertraagde wondheling
° Vermoeidheid
° Gemakkelijk blauwe plekken krijgen
° Bloedneus
° Reumatische klachten
° Gingivititis (tandvleesontsteking)
° Scheurbuik (eerste tekenen: bloedingen en zwellingen van het tandvlees en roodblauwe puntjes in de huid. In een later stadium gaan de tanden loszitten en ontstaat er bloedarmoede, hartkloppingen en kortademigheid)
° Droog haar, gemakkelijk gespleten haarpunten
° Ruwe, droge schilferige huid
° Gewichtstoename als gevolg van vertraagde stofwisseling
° Gevoel van slapte of moeheid
° Prikkelbaarheid en agitatie

Risicogroepen die vaak een tekort hebben:
° Zuigelingen die het eerste jaar voeding krijgen met gekookte melk
° Alcoholisten (slechte eetgewoonten)
° Rokers (roken vermindert de absorptie van vitamine C en verhoogt het verbruik van vitamine C in het lichaam)
° Mensen met minder financiële middelen om gezonde voeding te kopen
° Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
° Mensen met schildklierproblemen (hyperthyreoïde: overmatige productie van het schildklierhormoon)
° Mensen met diabetis, anorexia, ziekte van Crohn, waardoor er verminderde absorptie is
° Mensen met kanker die te maken hebben met eetstoornissen als gevolg van de behandeling of de ziekte zelf

Vitamine C – te veel of niet te veel
° Vitamine C is wateroplosbaar, het wordt niet opgeslagen in ons je lichaam en als je meer opneemt dan ons lichaam nodig heeft, wordt het via de urine uitgescheiden.
° Inname van meer dan 2 gram pure vitamine C per dag kan maag- en darmklachten (misselijkheid en diarree) geven. De hoeveelheid vitamine C in Super C™ is 650 mg.
° Vitamine C verhoogt de ijzeropname. Heb jij ijzertekort dan kan Super C™ een topsupplement zijn voor jou.  Opgelet: mensen met aandoeningen die leiden tot ijzerstapeling in het lichaam dienen voorzichtig te zijn.
° Recente medische onderzoeken hebben aangetoond dat verhoogd oxaalzuur door teveel vitamine C niet bijdraagt aan de vorming van nierstenen.

(Bron: Carolien Appeltans)

Deze maand krijg je 10% korting op Super C, dus een ideaal moment om een pot in huis te nemen.

Product#: 342208D (let op! met -D bestellen)
Inhoud: 120 tabletten
Ledenprijs: € 27,80
PV: 26,55


Promo’s van de maand

Kies in januari voor licht en vreugde. Op zoek naar een gebalanceerd leven, geluk en nog meer redenen om te glimlachen? Bij een bestelling van minimaal de aangegeven PV, ontvang je naast je bestelde producten ook nog de volgende producten gratis:

Exclusief als Essential Rewards bij 120 PV:
• Gary’s True Grit Einkorn Granola: Wil je het jaar gezond beginnen? Neem dan iedere ochtend een kom Gary’s True Grit Einkorn Granola als ontbijt! Deze mix van haver, granen, noten, bessen, zaden, cranberries, cacaostukjes en kokossuiker is een gezonde en heerlijke keuze voor het hele gezin. waarde € 7,36

Bij 190 PV:
• Marjoram (5 ml): Neem even tijd voor jezelf om doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Marjolein maakt deel uit van de oregano- en tijmfamilie en heeft een warme, kruidige geur. Tevens is het één van de 9 olièn van de Raindrop Technique. waarde € 17,24
• Orange Blossom Facial Wash: Droom je van een frisse huid? Op zoek naar een product dat vuil en make-up makkelijk verwijdert? Probeer dan deze zachte gezichtsreiniger met natuurlijke ingrediënten, waaronder sinaasappelschilextract en lavendel- en rozemarijnolie. waarde € 46,46

Bij 250 PV:
• Super Cal: Begin het jaar op gezonde wijze! Dit supplement is een perfecte aanvulling op je welzijnsroutine, kan dagelijks gebruikt worden en bevat een selectie etherische oliën, calcium, magnesium en vitamine D en K. waarde € 26,87
• SARA (5 ml): Geef je zintuigen een oppepper met deze zoete melange van ondere andere geranium, ylang-ylang, roos en blauw boerenwormkruid. Breng gedurende de dag een druppel aan op je nek, navel of polspunten om lichaam en geest te verfrissen. De naam SARA is een afkorting van Sexual Abuse and Religious Abuse. Dat geeft meteen een idee waarom het zo´n fijne olie is in moeilijke en emotionele tijden. waarde € 30,79

Bij 350 PV:
• Xiang Mao (5 ml): Met deze olie kun je alles aan! Xiang Mao wordt ook wel rood citroengras en het ‘aromatisch gras van snelle verlichting’ genoemd. Voeg eens een druppel toe aan je favoriete bodylotion om te genieten van een zijdezachte huid. waarde € 32,06
• AromaEase (5 ml): Maak de donkere winterochtenden een stukje beter met deze melange van pepermunt, groene munt, gember, kardamom en venkel. Breng een paar druppels aan in je handpalm en neem diep adem om van de verkwikkende geuren te genieten. waarde € 41,69

Daarmee hebben de promo’s samen een totale waarde van maar liefst € 202,47 (ledenprijs incl BTW)!


Verdamper tipsAromahangers.nl

Klaparmband in diverse kleuren 

Nieuw in het assortiment: klaparmband in diverse kleuren.
Deze zijn ideaal voor kinderen omdat ze zich aanpassen aan de maat van de pols.

De armband inclusief 5 kleuren vilt kosten slechts € 7,50, dus leuk om cadeau te geven.
Je vindt de armbanden hier

Ben je op zoek naar andere mooie aromasieraden of handige accesoires voor je oliën, neem dan een kijkje in de webshop