Selecteer een pagina

Gewoon omdat het me leuk lijkt om te schrijven wat mij geholpen heeft om me fitter, vitaler en vrijer te voelen.

Natuurlijk ben ik niet de eerste die hierover schrijft, maar voor iedereen is het verschillend, maar hopelijk zie je raakvlakken met jezelf, zodat jij er iets aan hebt om jezelf ook fitter, vitaler en vrijer te voelen.

Ik ben Anneloes, 48 jaar en woon samen met mijn partner in Uithoorn. Ik heb een zoon, Jake, van 17 jaar. Jake heeft het syndroom van Dravet. Dit is een epilepsie-syndroom waarbij, bij hem, de aanvallen niet onder controle te krijgen zijn en hij een zware ontwikkelingsachterstand heeft. Uiteraard heeft dat een groot impact op ons gezin. Doordat ik de zorg voor hem en mijn werk niet meer kon combineren, ben ik na 3 burn outs gestopt bij mijn werkgever waar ik 16 jaar in dienst geweest ben en ga ik mijn hart volgen!

Mijn grootste wens is om iets voor mezelf te doen waar ik mijn creativiteit in kwijt en wat mij voldoening oplevert, maar vooral waarbij ik de zorg voor Jake beter aan kan en vooral een stuk vrijheid krijg.

Dit wil ik doen door mijn praktijk met energetische behandelingen en aromatherapie voor mens en dier, Essential Energy, uit te breien en daarnaast meer en meer gezinnen kennis wil laten maken met de kracht van de essentiële oliën en andere producten voor een gezonde levensstijl van Young Living.

We gaan ervoor!

Yes! We gaan het doen!