Selecteer een pagina

Wij speelden dit vroeger altijd in de auto op weg naar Frankrijk. Om ons bezig te houden en niet teveel naar beneden te kijken (ivm wagenziekte) verzonnen we de gekste dingen wat we mee wilden nemen op vakantie…

Nu is het nog steeds een goede vraag die we ons stellen als het weer tijd is om de koffers te pakken. Nu zijn we echter een stuk bewuster met bedenken wat we mee willen nemen. Hoe minder hoe beter, maar nu we thuis zo lekker bezig zijn met de chemicaliën de deur uit de zetten wil je ze niet weer meenemen op reis. Dus wat neem je dan mee. Nou daar heb ik wel een antwoord op. Dit is wat ik mee neem:

 

 1. Bon Voyage Travel Kit

De Bon Voyage Travel Kit biedt persoonlijke verzorgingsproducten van Young Living in een aantrekkelijke, op maat ontworpen Young Living tas.

Echt super handig! Hiermee ben je in één keer klaar voor de badkamerproducten.

In deze kit zit:

 • Thieves® AromaBright Toothpaste, 60ml.
 • Thieves Waterless Hand Purifier, 29,5ml.
 • Thieves Dental Floss
 • Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash, 60ml.
 • Tandenborstel van het merk Young Living
 • Lavender Shampoo, 60ml.
 • Lavender Conditioner, 60ml.
 • Cinnamint Lip Balm
 • Morning Start™ Bath & Shower Gel, 60ml.
 • Genesis™ Hand & Body Lotion, 60ml.
 • A.R.T™ Light Moisturizing Cream, 10g.

Dit is genoeg voor twee tot drie weken vakantie

Het zijn dezelfde producten die je ook bij Young Living voor thuis kunt bestellen, alleen in handzamere verpakking.

 

 1. Thieves Spray

Deze spray reinigt grondig alle oppervlakken. Je staat versteld als je de oppervlakken van je hotel of vakantiehuisje eens zou onderzoeken. En dan met name de deurkrukken, schakelaars en afstandsbediening. Als je onderweg ergens naar het toilet moet is het toch wel fijn als je zeker weet dat de bril schoon is. En wat denk je van de lucht in het vliegtuig of bus, die is ook niet altijd even fris…

Maar uiteraard gaan er ook diverse oliën mee. Met name die uit de Starter Kit:

 

 1. Lavendel

Dit is wat we noemen ‘het Zwitsers zakmes’ onder de oliën. Één van de meest veelzijdigste oliën en mag daarom zeker niet missen op vakantie.

Lavendel is DE olie voor alle huidproblemen, zoals oneffenheden, plekjes ontstaan door vallen en stoten en na het zonnen, maar zeker ook een helper bij een gezonde nachtrust. Dat wil er ook nog wel eens inschieten de eerste dagen van de vakantie (of er vlak voor).

 

 1. Peppermint

Een pareltje voor ons spijsverteringssysteem, maar ook een top olie om te koelen en verfrissen. Een druppel in je nek of onder je voeten en je frist helemaal op.

Of in een autoclip in de auto om helder te blijven tijdens het lange rijden.

Ook leverbaar als Plus-olie, dus mag je tevens een druppel in je water of thee doen

 

 

 1. DiGize

Dit is een olie die speciaal ontwikkeld is voor onze maag en darmen. De naam zegt het al. DiGize komt van Digestsystem. Iets teveel gegeten of valt het niet helemaal goed? DiGize op de buik smeren en het geeft meteen verlichting.

 

 

 1. Thieves

Door de drukte voor de reis en het reizen zelf gaar je weerstand achteruit. Met Thieves geef je die een boost en kom je weer helemaal bij. Ook Thieves is er in een Plus-olie, dus kan je prima een druppel met een lepel honing innemen.

 

 

 1. Lemon

Nog een fijne olie voor je weerstand. Samen met Peppermint in de auto voor extra frisheid. En als Plus-olie een heerlijke verfrisser voor je water, thee of andere drank.

Samen met Lavender en Peppermint in een neusinhalator geeft het verlichting bij pollen in de lucht.

 

 1. Purification

Een reinigende (purify) olie. Goed voor de huid en zeker om zonder overlast van prikkers buiten te kunnen zijn. Mocht je toch overlast hebben, dan een druppel van deze olie erop en klaar! Trouwens ook super om vieze luchtjes te zuiveren, dus op een tissue op het toilet of op een watje en dan in stinkschoenen stoppen… Top!

 

 

 1. PanAway

Deze olie kan je goed gebruiken als je een actieve vakantie houdt om de spieren soepel en in conditie te houden.

Maar ook als je een niet altijd goed terecht komt, versnelt het ons zelfhelend vermogen.

 

 

 1. Aroma Ease

Dit is mijn life saver op de reis zelf.  Hij werkt voor mij als een combinatie tussen Stress Away en DiGize. Bij mij zet tijdens het reizen de spanning altijd vast in mijn maag en darmen. Hiermee kan ik in alle rust genieten van de reis. Makkelijk als je hem in een neusinhalator doet.

 

 

 1. Stress Away

Ik gebruik deze olie vooral vlak voor de vakantie om de spanning uit mijn lichaam te houden, maar ook op vakantie om de nodige spanning momentjes de baas te kunnen blijven.

 

 

 1. R.C.

Fijne olie die zo samengesteld is dat het een perfecte ondersteuning voor je gehele luchtwegsysteem biedt, wat de oorzaak ook kan zijn.